25 Nisan 2018 Çarşamba

Tarkan Vadi İstanbul konser bileti nasıl alınır?


Konserleri merakla beklenen ve Türk pop müziğinde çok önemli bir yere sahip olan Tarkan'ın Vadistanbul AVM'de vereceği konserin tarihi 12 Mayıs 2018 Cumartesi, yani Anneler Günü'nden bir gün önce. Konser saati ise 21.00 olarak belirlendi. Tarkan'ın 10 bin kişiye şarkı söylemesi bekleniyor. Tarkan 7 yıl aradan sonra "10" isimli bir albüm çıkarmıştı ve bir süre önce baba olacağını açıkladığı video ile sosyal medyada viral olmuştu.

Ünlü şarkıcının gerçekleştireceği konserin bilet fiyatı da en çok merak edilen konulardan; tabii "Tarkan konserine nasıl bilet buluruz" diye soranlar da az değil! Peki konser biletleri nereden nasıl alınacak? İşte detaylar...

VADİSTANBUL'A NASIL GİDİLİR?

VADİSTANBUL'A UBER İLE KONFORLU ULAŞIM

UBER XL ile İTÜ - Ayazağa Metro İstasyonu'ndan VADİSTANBUL AVM'ye ulaşım için ortalama 17 TL - 23 TL ödeme yapmanız gerekiyor. (Nisan 2018 fiyatları ile) UBER ile rahat yolculuk yapmak için uygulamaya buradan (tıklayın) üye olabilirsiniz. (UBER uygulamasını indirdiyseniz dcbcj promosyon kodu ile ilk yolculuğunuzu ücretsiz yapma şansı yakalayın.)

TARKAN VADİSTANBUL KONSER BİLETLERİ NE KADAR?

İşte Tarkan Vadistanbul konseri bilet fiyatları...

Biletleri Biletix üzerinden satın alabilirsiniz. (Bilet fiyatı; 220 TL -ayakta-) Bunun yanı sıra; Vadistanbul mağazalarından aynı gün içerisinde yapılacak toplamda 1.000 TL’lik alışveriş karşılığında (fiş ya da faturalarınızı danışma masalarına ibraz ederek) verilecek kupon üzerinde yazan kodla 1 kişilik hediye biletinizi yine Biletix'ten temin edebilirsiniz.

KONSER TARİHİ: 12 MAYIS CUMARTESİ

SAAT: 21.00

YER: VADİSTANBUL AVM

0 comments:

Yorum Gönder