26 Şubat 2018 Pazartesi

Uniq Müze nerede, nasıl gidilir?


Maslak'ın en canlı noktalarından Uniq İstanbul'un içinde artık bir de müze alanı var. Peki Uniq Müze'de hangi etkinlikler gerçekleştiriliyor, müzenin giriş ücreti ne kadar ve Uniq Müze'ye nasıl gidilir? Detaylara yakından göz atalım.

UNIQ MÜZE NEREDE?

Tam adres şu şekilde: Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi, No:4, Sarıyer / İstanbul.

Ziyaret saatleri: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma: 10:00 – 18:00 / Perşembe, Cumartesi, Pazar : 10:00 – 19:00.

UNIQ MÜZE'YE UBER'LE KONFORLU ULAŞIM İÇİN

UBER XL ile İTÜ - Ayazağa Metro İstasyonu'ndan UNIQ MÜZE'ye ulaşım için ortalama 13 TL - 16 TL ödeme yapmanız gerekiyor. (Şubat 2018 fiyatları ile) UBER ile rahat yolculuk yapmak için uygulamaya buradan (tıklayın) üye olabilirsiniz. (UBER uygulamasını indirdiyseniz dcbcj promosyon kodu ile ilk yolculuğunuzu ücretsiz yapma şansı yakalayın.)



Uniq İstanbul'a nasıl gidilir?

Uniq Müze'de şu anda "Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da" var. Serginin bilet fiyatları 33 TL'den başlıyor. Detaylı bilgi ve bilet almak içın buraya tıklayın.



Leonardo Da Vinci’ye adanmış en önemli sergi olarak tasarlanan uluslararası bu sergi, prömiyerini yaptığı Brugge’ün (Belçika) ardından dünya turuna ilk olarak İstanbul’da başlıyor. Da Vinci’nin orijinal eskizlerinden yola çıkılarak oluşturulan 100 replikasıyla birlikte; orijinal el yazması, tablo ve çizimlerin de dahil olduğu 200’e yakın eseri sanatseverlerle buluşturacak olan ‘Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da’ sergisi, 7 Nisan 2018’e kadar devam edecek.

0 comments:

Yorum Gönder