10 Ağustos 2018 Cuma

Hilton Maslak İstanbul açıldı (İletişim / Rezervasyon)


Beklenen otel hizmete girdi, Hilton Maslak artık açıldı. Maslak'la özdeşleşmiş yapılardan birisi de yıllarca Sheraton İstanbul Maslak Otel olarak hizmet veren bina. Sonrasında bu binada, Steigenberger otelcilik faaliyetlerini yürütmüştü. Steigenberger Istanbul Maslak 1 Mart 2017 tarihinde faaliyetlerini sona erdirmişti. Şimdi burada sektörün bir başka önemli markası faaliyete başladı, Hilton Maslak Oteli açılıyor. Otel, Temmuz 2018'den itibaren rezervasyon kabul etmeyece başladı. Peki Hilton Maslak'ın iletişim bilgileri nedir, örneğin iş başvuruları için hangi mail adresini kullanmanız gerekiyor? İşte detaylar...

Hilton Istanbul Maslak hem iş seyahati hem özel seyahat misafirlerine birinci sınıf konaklama deneyimi sunuyor. Açılan otel Hilton’un Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren 61 oteli arasında ve Hilton Hotels & Resorts markasının en yeni üyesi...

Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan'ın otel hakkındaki açıklaması şu şekilde: “Hilton’un ünlü otelcilik yaklaşımını Türkiye’de iş hayatının, gündelik hayatın ve kültürün bir araya geldiği en işlek iş ve finas merkezlerinden birine taşırken, ziyaretçilerimize son derece kapsamlı bir deneyim sunacak olmaktan heyecan duyuyoruz. Otelimiz seyahat severlerin, yöneticilerin ve tüm misafirlerimizin birbirleriyle temas kurabileceği, anlamlı birlikteliklere adım atabileceği mükemmel bir ortam sunuyor. Misafirlerimiz, şehre hakim manzarasıyla, modern toplantı odalarından ve tüm ayrıcalıklı imkanlarından yararlanarak iş amaçlı toplantı, davet ve etkinlikler düzenleyebilecek”

HILTON MASLAK'A UBER İLE KONFORLU ULAŞIM

UBER XL ile ile rahat yolculuk yapmak için uygulamaya buradan (tıklayın) üye olabilirsiniz. (UBER uygulamasını indirdiyseniz dcbcj promosyon kodu ile ilk yolculuğunuzu ücretsiz yapma şansı yakalayın.)


HILTON MASLAK İSTANBUL NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Hilton Maslak İstanbul ile iletişim için numaralar...

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 233, Maslak, Sarıyer, İstanbul

Telefon: +90-212-3051000

Faks: +90-212-3051010

Konum: Büyükdere Caddesi, Maslak’ta, iş, finans ve eğlence bölgesinin kalbinde, metro istasyonunun yanı başında, İstinye Park, Kanyon gibi lüks alışveriş merkezlerine, konser ve eğlence mekanlarına ve diğer turistik yerlere birkaç adım uzaklıkta bulunuyor. Atatürk Havalimanına sadece 30 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanına sadece 40 dakika uzaklıkta ve Boğaz’daki iki köprüye de kolay erişim sunuyor.

HARİTA



HİLTON MASLAK SPOR SALONU

HILTON MASLAK'A İŞ BAŞVURUSU YAPMAK, AÇIK POZİSYONLARI ÖĞRENMEK İÇİN

Başvurular için hr@hiltonistanbulmaslak.com e-posta adresi kullanılabilir.

İŞ İLANLARI


HILTON MASLAK NE ZAMAN AÇILDI?

Hilton'un Maslak oteli, yapılan açıklamaya göre Temmuz 2018'de rezervasyon kabul etmeye başladı.





0 comments:

Yorum Gönder