16 Ekim 2017 Pazartesi

Nişantaşı Üniversitesi Maslak Kampüsü'ne nasıl gidilir? (Servis saatleri)


Nişantaşı Üniversitesi'nin Maslak'taki yeni kampüsü çok konuşuldu. Nişantaşı Üniversitesi Ağaoğlu Maslak 1453 NeoTech Kampüsü, tercih döneminde 40 bin öğrenciyi ağırladı. 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi'nin başlamasıyla birlikte kampüse ulaşım, öğrencilerin ilk gündem maddesi oldu. Peki Nişantaşı Üniversitesi'nin Maslak'taki kampüsüne nasıl gidilir, Nişantaşı Üniversitesi servisleri saat kaçta, nereden kalkıyor? İşte tüm bu soruların cevapları...

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ MASLAK 1453 KAMPÜSÜ'NE NASIL GİDİLİR?

Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, No:5'te (Ağaoğlu Maslak 1453 sitesinin içinde) bulunan kampüse ait harita:



METRO İLE:

M2 Yenikapı – Hacıosman hattını kullanarak, İTÜ Ayazağa Durağı’nda indikten sonra ‘Plazalar’ çıkışından Maslak'a ulaşabilirsiniz.

- İTÜ - Ayazağa metrosundan Nişantaşı Üniversitesi Maslak Kampüsü'ne ilk servis, sabah saat 07.15'te. (Gün boyu, 10 dakikada bir karşılıklı seferler düzenleniyor.)

METROBÜS İLE:

Metrobüs kullanarak Maslak'a gelmek için; Zincirlikuyu ya da Mecidiyeköy duraklarında inebilirsiniz. Zincirlikuyu'da indikten sonra Gayrettepe metro istasyonundan M2 Yenikapı – Hacıosman metro hattını kullanarak Maslak'a ulaşabilirsiniz. (İTÜ-Ayazağa durağında inmeniz gerekiyor.) Aynı şekilde Mecidiyeköy'de indikten sonra Mecidiyeköy metro istasyonundan M2 Yenikapı – Hacıosman metro hattını kullanarak Maslak'a ulaşabilirsiniz. (İTÜ-Ayazağa durağında inmeniz gerekiyor.)

BEŞİKTAŞ SAHİLDEN MASLAK'A:

Beşiktaş'tan kalkan Sarıyer ya da Tarabya / Yeniköy minibüsleri Maslak'tan geçiyor. İTÜ'ye geldiğinizde inebilirsiniz. Metro altgeçidiyle Maslak'a ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde Kabataş'tan kalkan Sarıyer otobüsleri de Maslak'tan geçiyor.

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ SERVİS SAATLERİ:

İTÜ - Ayazağa metrosundan Nişantaşı Üniversitesi Maslak Kampüsü'ne gün içinde karşılıklı seferler var. Servisler, SUN PLAZA'nın önündeki ATM alanından kalkıyor. Orjin Plaza'daki Starbucks'ı geçtikten sonra, Sun Plaza'yı görebilirsiniz. (Güncelleme; 18 Ekim 2017.)


Sadabad Kampüsü'nden Maslak 1453 Kampüsü'ne servisler...


UBER İLE:

UBER XL ile İTÜ - Ayazağa İstasyonu'ndan Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 Kampüsü'ne ulaşım için ortalama 13 TL - 16 TL ödeme yapmanız gerekiyor. (Ekim 2017 fiyatları ile) UBER ile rahat yolculuk yapmak için uygulamaya buradan (tıklayın) üye olabilirsiniz. (UBER uygulamasını indirdiyseniz dcbcj promosyon kodu ile ilk yolculuğunuzu ücretsiz yapma şansı yakalayın.)

0 comments:

Yorum Gönder