17 Ekim 2017 Salı

Seba Office Boulevard, Cendere Vadisi'nde


Orhan Keçeli ve oğulları Ali Engin Keçeli ve Nedim Keçeli tarafından kurulan Seba İnşaat'ın projesi Seba Office Boulevard, Ayazağa Mahallesi, Cendere Caddesi Yolu No: 13'te. Proje, Maslak merkeze 2 km. mesafede. Cendere Vadisi, E5 ve TEM otoyollarının arasında konumlanıyor ve bu özelliği ile ulaşım açısından avantajlı bir konumda bulunuyor. Ayrıca bölge,
iş dünyası için çok önemli olan merkezi semtlere ve TEM Otoyolu, E-5 gibi ana bağlantı yollarına da yakın.



YATAY OFİS NEDİR?

Seba Office Boulevard'ın öne çıkan özelliği, dünyada son yıllarda yoğun olarak tercih edilen yatay ofis konsepti ile tasarlanmış olması. Bu ofisler, gökdelen ve plazalarda yer alan ofislere oranla çok daha insancıl, hızlı, fonksiyonel, verimli çalışma alanları yaratırken, aynı zamanda sosyalleşme açısından önemli avantajlar sağlıyor. Cendere vadisinde; kuzey ormanlarından gelen taze hava akışını kesmeyen az katlı ‘yatay bir proje’ olan ve farklı kat yükseklerinde tasarlanan Seba Office Boulevard blokları sayesinde, her ofis kendine özgü farklı bir açıdan ferah şehir veya orman manzaraları sunuyor.

Seba Office Boulevard’ın farklı büyüklüklerdeki ofis alanları ve projenin modüler yapısı, en küçük alanda bile en fazla verimi sağlamak üzere tasarlandı. İsteğe göre birleştirilebilen modüllerden oluşan kat ofisleri, şirketlerin ve yatırımcıların farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor. Seba Office Boulevard projesi; koridorları doğal gün ışığı ile besleyen kat bahçeleri, yüksek tavanları, açılabilen camları, ve her bloğun en üst katında yer alan terasları ile çalışanlar için ferah ve huzurlu bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca Seba Office Boulevard projesinin yerleşim planı, dört yönden güneş ışığının içeri girmesine olanak veren bir konumda tasarlandı.



LEED GOLD SERTİFİKASI ADAYI

Seba Office Boulevard uluslararası en geçerli yeşil bina derecelendirme sistemi olan LEED GOLD sertifikası adayıdır.
İnşaat sırasında atıklar geri dönüşüme gönderilerek, çevreci bir inşa süreci hedefleniyor. Binada sürdürülebilir ulaşım sistemleri teşvik ediliyor. Verimli su armatürleri kullanılarak su tüketiminin ve enerji verimli sistem çözümleri ile enerji tüketiminin azaltılması hedefleniyor.

0 comments:

Yorum Gönder