25 Eylül 2017 Pazartesi

Acıbadem Maslak Hastanesi'ne nasıl gidilir?


Bir iş ve yaşam merkezi haline gelen Maslak'ta sağlık alanında da yatırımlar bulunuyor. Bunların en önemlisi ise Acıbadem Hastaneleri'nin bir halkası olan Acıbadem Maslak Hastanesi. Hastane kısa süre önce hizmet alanını 2.5 katına çıkararak Acıbadem Sağlık Grubu'nun en büyük hastanesi oldu. 2009 yılında hizmete giren Acıbadem Maslak Hastanesi, 2018 yılında tamamlanan genişleme projesi kapsamında 106.000 m2 kapalı alanda, 364 yatak kapasitesiyle hizmet vererek artık Acıbadem’in en büyük hastanesi... Peki bu hastaneye ulaşım en hızlı şekilde nasıl sağlanır, hastane hangi alanlarda hizmet veriyor?

ACIBADEM MASLAK HASTANESİ'NDE HANGİ BÖLÜMLER VAR?

Acıbadem Maslak Hastanesi’nin hizmetleri arasında; Onkoloji Birimi, Meme Sağlığı Birimi, Senoloji Enstitüsü, Tüp Bebek Merkezi, Yoğun Bakım Ünitesi, Çocuk Kliniği ve Robotik Cerrahi Birimi bulunuyor.

Acıbadem Maslak Hastanesi'ndeki tıbbi birimler arasında; Meme Sağlığı, Robotik Cerrahi, Obezite, Tüp Bebek, Kalp Sağlığı, Check-Up birimleri yer alıyor. Hastane ayrıca Baş Ağrısı Kliniği, Cinsel İşlev Bozuklukları Kliniği, Diyabet Kliniği ve Uyku Bozuklukları Kliniği ile de hastalara hizmet sunuyor. Acıbadem Maslak Hastanesi'nde hasta, tanı ve tedavisi sırasında gerekli durumlarda ikinci görüş için uzmanlık dallarına kolaylıkla erişilebiliyor. Bu işlemler hastane içinde dolaşmadan yapılabiliyor. Teknolojik altyapısı tamamen dijital olan Acıbadem Maslak Hastanesi, her türlü tıbbı bilginin elektronik kayıt sistemiyle, güvenli şekilde doktora ve hastaya sunulduğu “kağıtsız ve dosyasız hastane” olmayı amaçlıyor.



ACIBADEM MASLAK HASTANESİ'NE NASIL GİDİLİR?

Merkezi ve ulaşılabilir bir konumda yer alan hastaneye karayolunun yanı sıra metro ile de ulaşılabiliyor. Hastane, Yenikapı - Hacıosman metro hattının Darüşafaka durağında yer alıyor.



Özel Araç ile Asya Yakasından Gitmek için:

Tem otoyolunu tercih ederseniz; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçtikten sonra, Sarıyer tabelasını takip ederek, Sarıyer kavşağından sağa dönünüz ve Sarıyer istikametine doğru ilerlerken Darüşşafaka girişinden hemen sonra sağda hastaneye ulaşabilirsiniz. D100 (E5) otoyolunu tercih ederseniz, Boğaziçi köprüsünü geçtikten sonra, Levent sapağından sağa dönerek Maslak - Sarıyer istikametine ilerleyin. Darüşşafaka girişinden hemen sonra sağda hastaneye ulaşabilirsiniz.


Özel Araç ile Avrupa Yakasından Gitmek için:

Tem otoyolunu tercih ederseniz; Fatih Sultan Mehmet köprüsüne gider gibi hareket ederek, köprüden önce Levent - Maslak - Sarıyer tabelasını takip ediniz ve Maslak - Sarıyer istikametine doğru tam sağdan giriniz. Maslak - Sarıyer istikametine ilerleyerek Darüşşafaka girişinden hemen sonra sağda hastaneye ulaşabilirsiniz. D100 (E5) otoyolunu tercih ederseniz, Avcılar - Topkapı - Mecidiyeköy güzergahından gelirken Etiler - Levent sapağından sağa dönünüz. Maslak - Sarıyer istikametine ilerleyerek Darüşşafaka girişinden hemen sonra sağda hastaneye ulaşabilirsiniz. Özel aracı ile gelen hastalarımız için ücretli otoparkımız mevcuttur


Metro ile Gitmek için:

Maslak Acıbadem Hastanesi metronun hangi durağında?

Yenikapı - Hacıosman metro hattının Darüşafaka durağında inerek hastaneye ulaşabilirsiniz.


Otobüs ile Gitmek için:

25T Sarıyer - Taksim

29C Tarabya Üstü - Kabataş

Otobüslerini kullanarak Fatih Parkorman durağında ininiz. Hastane hemen durağın karşısındadır.

0 comments:

Yorum Gönder