14 Eylül 2017 Perşembe

Vadistanbul AVM nerede, nasıl gidilir?


Vadistanbul konut projesinin dahilindeki Vadistanbul AVM, uzun bir bekleyişin ardından açıldı. 103 bin metrekare büyüklüğe sahip alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki caddede; mağazalar, restoranlar, ofisler ve 5 yıldızlı otel yer alıyor. Alışveriş merkezinin yüzde 23’ü yeme ve içme alanlarından oluşuyor.

VADİSTANBUL NEREDE?

Adres: Ayazağa Mahallesi, Cendere Caddesi, No:109/C
Sarıyer İstanbul.

Telefon: +90 212 330 38 38

VADİSTANBUL'A UBER İLE KONFORLU ULAŞIM

UBER XL ile İTÜ - Ayazağa Metro İstasyonu'ndan VADİSTANBUL AVM'ye ulaşım için ortalama 16 TL - 21 TL ödeme yapmanız gerekiyor. (Ocak 2018 fiyatları ile) UBER ile rahat yolculuk yapmak için uygulamaya buradan (tıklayın) üye olabilirsiniz. (UBER uygulamasını indirdiyseniz dcbcj promosyon kodu ile ilk yolculuğunuzu ücretsiz yapma şansı yakalayın.)




VADİ İSTANBUL'A NASIL GİDİLİR?

ULAŞIM

Vadistanbul AVM, Seyrantepe ve Maslak İTÜ - Ayazağa metro istasyonlarına yakın. Ayrıca yapılan açıklamaya göre; "çok yakında Türkiye'nin ilk özel havaray hatı Seyrantepe İstasyonu'nu Vadistanbul AVM'nin içine kadar bağlamış olacak".



VADİSTANBUL'DA HANGİ MARKALAR / MAĞAZALAR VAR?

Vadistanbul'daki bazı markalar şu şekilde: Adidas Original, Bebek Waffle, Bershka, Butcha Grill, D&R, Espresso Lab, Galeries Lafayette, Miniso, Plus Kitchen, Starbucks Reserve, Vakko Patisseria, Victoria's Secret, Zara Home.

@vadistanbul açılışına 2 gün kaldı! Hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor 😃👍🏼 #objektifimdenJLL

JLLTurkey (@jllturkey)'in paylaştığı bir gönderi ()



VADİSTANBUL'DA SİNEMA

Cinemaximum Vadistanbul, Gold Class ve Turkcell Platinum ScreenX salonlarıyla yeni teknolojik deneyimleri seyircisiyle buluşturuyor. Geniş ve yatabilen özel koltukları, terlik ve şal servisi ile Gold Class salonu maksimum konforu sunarken; ScreenX salonu özel akustik ses sistemi, geniş oturma düzeni, 270 derecelik perde tasarımı ile salonun her noktasından mükemmel görüş imkanı sağlıyor.

0 comments:

Yorum Gönder