13 Eylül 2017 Çarşamba

İstanbul Kokteyl Festivali, Uniq'te


Evet kahve son yılların en popüler içeceği fakat kokteylin yerini de teslim etmek gerek. Çok sevilen mekanların adıyla birlikte andığımız kokteyller var artık. O zaman, İstanbul'da bir kokteyl festivali yapılmasının zamanı gelmiş de geçiyor demektir! 21 Ekim - 22 Ekim günlerinde Uniq İstanbul'daki Kokteyl Festivali için hazırlıklar tamam, biletler satışta.



FESTİVALDE NELER VAR?

Festivalin Facebook sayfasında, program şu şekilde anlatılmış:

"Kokteyl nedir nasıl yapılır sorularına A’dan Z’ye cevap niteliğindeki festivalde, Türkiye’nin en iyi kokteyl barlarının gözbebeği ürünleri ve tadımları, işin pirleri eşliğinde favori içeceklerinizi ve garnitürleri en doğru şekilde kullanmayı öğreneceğiniz workshop’lar, kulağınıza ve kalbinize yapacakları en ferah dokunuşlarıyla bir çok yerli ve yabancı müzisyen sizleri bekliyor.

Kokteyl duayenlerinin festival için özel olarak hazırlayacağı alkollü / alkolsüz kokteylleri tadıp, inceliklerini öğrenirken, özel olarak dizayn edilen festival yerleşimi sayesinde 'sosyal' bir haftasonu sizleri bekliyor.



Festival alanındaki Kokteyl Adası üzerinde klasik ve yeni lezzetleri keşfederken seçim yapmakta zorlanacaksınız :) İşleri biraz kolaylaştırmak adına ücretsiz tadımlar ile lezzetinizi bulabilir, favori kokteyllerinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Eğlence ve yeme - içme sektörü adına tüyolar alırken kokteyllerin köklü geçmişleri hakkında keyifli paylaşımların yapılacağı Shaker Stage'de Kokteyl Adası'nda yer alıyor.

Hem kokteyl ustaları hem de kokteyl meraklıları için hazırlanan ücretli / ücretsiz workshop aktivitelerinde kendi kokteylinizi yaratma ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Çimlerde kokteyl keyfinizi zirveye çıkarmak için ise festival sahnesinde performans sergileyecek sanatçılarla dans etmek kaçınılmaz olacak.

Yemek alanında ise kokteylin yanına yakışacak lezzetleri bir araya getiriyor olacağız."



FESTİVAL BİLETLERİ NE KADAR?

İstanbul kokteyl Festivali biletleri Biletix üzerinden satışa sunuldu. Satın almak için tıklayın

0 comments:

Yorum Gönder