14 Aralık 2017 Perşembe

Somerset Maslak Otel nerede?


Lüks konutlarıyla İstanbul'un yükselen bölgesi olan Maslak, otel / konaklama imkanlarını da genişletiyor. Son olarak Singapurlu bir marka olan Somerset Otel, Maslak'a rezidans - otel konseptiyle geldi. Somerset Maslak Otel, İstanbul'da Ağaoğlu Maslak 1453 içinde açıldı. Ev konforunda otel hizmeti olarak tanımlanabilecek konsept ile Somerset Maslak Otel kullanıma hazır ve eşyalı rezidans dairelerinden oluşuyor.

SOMERSET MASLAK NEREDE, NASIL GİDİLİR?

ADRES: Maslak 1453, Maslak Mahallesi, Söğüt Sokak No:20 AA / C15 Blok, Sarıyer, İstanbul, Türkiye.

TELEFON / İLETİŞİM: +90 850 207 6162

SOMERSET OTEL'E UBER İLE ULAŞIM

UBER XL ile İTÜ - Ayazağa İstasyonu'ndan Maslak 1453'teki Somerset'e ulaşım için ortalama 16 TL - 21 TL ödeme yapmanız gerekiyor. (Aralık 2017 fiyatları ile) UBER ile rahat yolculuk yapmak için uygulamaya buradan (tıklayın) üye olabilirsiniz. (UBER uygulamasını indirdiyseniz dcbcj promosyon kodu ile ilk yolculuğunuzu ücretsiz yapma şansı yakalayın.)


Ascott Orta Doğu & Türkiye sorumlusu Vincent Miccolis: "Somerset Maslak İstanbul, kaliteli ürünlerin, kusursuz hizmetin ve eşi benzeri olmayan konforun bir araya geldiği bir rezidans olarak İstanbul’da özel bir yer edinecek. Üst kalite otel tarzı hizmetimiz ve tesislerimizle misafirlerimize dairelerinde lüks bir deneyim yaşatacağız"



0 comments:

Yorum Gönder