13 Ekim 2017 Cuma

Uniq Hall'de yaklaşan etkinlikler


Uniq İstanbul içinde bulunan konser, kongre ve performans merkezi Uniq Hall, 1.156 seyirci kapasitesi, değişken özellikli zenginleştirilmiş akustiği, geniş sahnesi ve dünya standartlarındaki teknik altyapısı ile iddialı sanat etkinliklerine (tiyatro, yerli müzikaller, bale ve çağdaş dans gösterileri, klasik müzik, caz, rock konserleri), ulusal / uluslararası kongre / toplantılara; festivallere ve film galalarına ev sahipliği yapıyor. Kısacası, Uniq Hall, Uniq İstanbul'un içinde -tam olarak- çok amaçlı bir performans merkezi. Peki Uniq Hall'de 2017 - 2018 sezonunda hangi etkinlikler var?

UNIQ HALL SAHNESİNDEKİ TİYATRO OYUNLARI

- Bir Delinin Hatıra Defteri
Yaşadıklarıyla baş etmeye çalışan bir adamın hatıra defterinde yazanları konu alan “Bir Delinin Hatıra Defteri”nde Erdal Beşikçioğlu rol alıyor.

- Woyzeck Masalı
Georg Büchner, dünya tiyatro literatürünün en önemli oyunlarından biri olan Woyzeckte insan olmak olgusunu, erdem, ahlak ve iyilik kavramları üzerinden sorguluyor.

- Tüy Kalemler
Edebiyatın en aykırı isimlerinden kabul edilen Marquis de Sade’ın hayatının bir bölümünü Erdal Beşikçioğlu rejisi ve oyunculuğuyla anlatıyor.

- Bir Yaz Gecesi Rüyası
Shakespeare’in en ünlü oyunlarından Bir Yaz Gecesi Rüyası yönetmen Aleksandar Popovski’nin yepyeni ve eşsiz yorumuyla yeniden sahneye taşınıyor.

- Pal Sokağı



- Arzu Tramvayı

Tüm güncel etkinlikler ve biletler için tıklayın



UNIQ HALL AYRINTILI ETKİNLİK TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN



UNIQ HALL NEREDE / NASIL GİDİLİR?

Adres: Ayazağa Mahallesi, Maslak Caddesi, No:4, Sarıyer,
İstanbul, Türkiye.

Telefon numarası: (212) 286 03 91

Uniq servisleri -- Her 30 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi var.

Özel araç ile -- D100, TEM, Büyükdere Caddesi ve Kağıthane-Cendere Yolu olmak üzere toplam dört güzergahtan ulaşım imkanı bulunuyor. Ankara Yönünden gelirken, Levent ayrımından Maslak Yönünü ve sonrasında Ayazağa Yönünü takip ediniz. İstanbul-Ankara istikametinden gelirken, Levent ayrımından yine aynı yola bağlanarak Maslak-Ayazağa yönünü takip ediniz.

Metro ile -- M2 Yenikapı – Hacıosman hattını kullanarak, İTÜ Ayazağa Durağı’nda indikten sonra ‘Plazalar’ çıkışından yapılacak olan ring seferlerle kolayca ulaşabilirsiniz. Yürüyerek gelmeyi tercih edenler için, kompleksin metro çıkışından uzaklığı 10 dakikadır.

0 comments:

Yorum Gönder