10 Nisan 2018 Salı

Tamirane'de etkinlik bitmiyor (Nisan programı)


Uniq İstanbul'un içinde yer alan ve güzel müzikler ile yemekleri bir arada sunan Tamirane'de etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle jazz müzik dinlemek isteyenler için birçok seçenek mevcut. İşte Tamirane etkinlik takvimi...

Tamirane'ye nasıl gidilir?

TAMİRANE'YE UBER İLE KONFORLU ULAŞIM

UBER XL ile İTÜ - Ayazağa İstasyonu'ndan Tamirane'ye ulaşım için ortalama 13 TL - 15 TL ödeme yapmanız gerekiyor. (Nisan 2018 fiyatları ile) UBER ile rahat yolculuk yapmak için uygulamaya buradan (tıklayın) üye olabilirsiniz. (UBER uygulamasını indirdiyseniz dcbcj promosyon kodu ile ilk yolculuğunuzu ücretsiz yapma şansı yakalayın.)



TAMİRANE'DEKİ ETKİNLİKLER

13 NİSAN CUMA / 23.00 - LESLİ KARAVİL STAND UP / COMEDY AFTER WORK

“İnsanları güldürmek büyük mutluluktur” diyen Lesli Karavil; kadın olmak, kadın-erkek ilişkileri, teknolojiyle yaşadıklarımız ve yurtdışına kaçış hikayelerini stand-up şovuna taşıyor

14 NİSAN CUMARTESİ / 21.30 - JAZZ OPEN MIC / AÇIK CAZ SAHNESİ

200’ü aşkın caz bestesi arasından dilediğini seçip, şehirdeki en iyi müzisyenlerden oluşan caz orkestrasını da arkana alarak, şarkını söyleyebilirsin!

15 NİSAN PAZAR / 15.00 - OLGUN AÇAR QUARTET / MORNING JAZZ SESSIONS

Dört iyi müzisyenin bir araya gelmesiyle oluşan Olgun Açar Quartet; caz, funk, hip hop tarzında parçalar ve Olgun Açar’ın bestelerinden oluşan repertuarlarıyla, Pazar gününe müzik katacak!

18 NİSAN ÇARŞAMBA / 22.00 - LATIN NIGHT / DANCE SESSIONS

Latin müziği ve en iyi salsa ritimleri, Dj Helio Faria’nın enerjik performansıyla birleşiyor

20 NİSAN CUMA / 21.00 - SOFTUNE / JAZZ AFTER WORK

Softune, altı kişilik orkestrası ile 2014 yılında İstanbul’da kurulduktan sonra, İngilizce ve Türkçe popüler şarkıların çok vokalli, soft ve pop-jazz cover’larından oluşan repertuarıyla İstanbul’da müzik sahnesinde özel bir yer kazandı. Herkesin dinlemekten keyif alacağı parçaları seslendiren enerjisi yüksek grup, Jazz After Work’te!
Solo vokalde Ecem Korkmaz’a, vokalde Özlem Özen, perküsyon&vokalde Orhun Ozan, bas gitarda Sarper Türkay, gitarda Seyfi Sarıaslan ve klavyede Arda Dölek eşlik ediyor!

22 NİSAN PAZAR / 15.00 - MANUŞ-U ALA / MORNING JAZZ SESSIONS

Caz standartları, chanson ve cover’lardan oluşan repertuarlarıyla, vokalde Gizay Büyükdoğanay, saksafonda Barış Ertürk, gitarda Kaan Büyükdoğanay, bas gitarda Kadir Akyol ve davulda Serkan Özbey Tamirane’de

27 NİSAN CUMA / 23.00 - MELTEM PARLAK STAND UP - EVLENECEK MİYİZ? / COMEDY AFTER WORK

Meltem Parlak; kadın-erkek ilişkileri, az ünlü olma halleri ve belli bir yaştan sonra hala aile ile yaşıyor olmak üzerine anlattığı hikayeleriyle Tamirane’de.

29 NİSAN PAZAR / 15.00 - STANDARDS / MORNING JAZZ SESSIONS

Vokalde Melis Seyhun’a, piyanoda Coşkun İnsel, bas gitarda Baran Say, saksofonda Siney Yılmaz ve davulda Ümit Çavman eşlik ediyor

0 comments:

Yorum Gönder