25 Haziran 2017 Pazar

Maslak'taki spor salonları


Spor yapmaya genelde vakit bulunamaz, bir de üstüne çalışma hayatı eklenince durum daha zorlaşır. Maslak'ta iş çıkışı spor salonlarını kullanmayı tercih eden birçok kişi var. Ayrıca Maslak'taki lüks konutların da kendilerine özel spor alanları ve havuzlarının bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Şimdi, Maslak bölgesindeki spor salonlarını listeleyelim:

URBAN RIDERS

Indoor Cycling metodu üzerine yoğunlaşan spor salonu Urban Riders, "kalori yakmayı ve kendine meydan okumayı ortak paydada buluşturabilirsiniz" diyor. Kısa sürede kilo vermenize yardımcı olan Cycling Metodu ile üst vücudunuz, karın kaslarınız da ciddi oranda form tutuyor. Indoor Cycling ile beraber Kick Box ve PT dersleri de URBN'da mevcut!



Adres: 42 Maslak, Ahi Evran Caddesi, Ofis Blok 4, Zemin Kat, No:16, Sarıyer – İstanbul.

Telefon: 530 344 87 26


MASSPORT CLUB

Spa, yoga, pilates, spinning, zumba, bootcamp, açık havuz gibi birçok seçeneğin bulunduğu Mas Sport, Mashattan'ın içinde yer alıyor. Kendilerini şöyle anlatıyorlar: "Massport’un 9.000 m2 lik fitness alanında senin için sessiz cardio alanı yarattık. Orman manzarasında, son teknoloji technogym ekipmanlarında ister televizyon izleyerek, ister internette gezerek istersen de kendi müziğin eşliğinde sporun ritmiyle seni baş başa bırakıyoruz."

#Repost @spor_egzersiz ・・・ #massport @massportclub

Massport Health Club (@massportclub)'in paylaştığı bir gönderi ()



Adres: Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, No: 2 / 133, Mashattan Sitesi, Massport Spor Tesisi, Sarıyer, İstanbul.

Telefon: 212 330 48 68


ON CONCEPT TRAINING

Aletli pilates, fonksiyonel antrenman, bok & kick boks, yoga ve zumba alternatifleri sunan ONConcept, profesyonel eğitmenler ile çalışıyor ve kendini şöyle tanıtıyor: "Bizler uzun yıllardır spor sektöründe, gerek eğitmen, gerek işletmeci olarak hizmet veren deneyimli bir ekibiz. Spor Akademili eğitmenler olarak büyük spor salonlarında edindiğimiz müthiş tecrübelerin yanında, 10 yıldır Studio Pilates olarak 3 ayrı şubede özel dersler veriyoruz. Türkiye’de pilatesi stüdyo konseptinde uygulamaya başlayan ilk mekanlardanız. Deneyimlerimizin kazandırdığı olgunluk ile bilgi, tecrübe ve hizmet kalitesini exclusive grup dersleri ile uygun fiyatlara herkese ulaştırabilmenin hayalini, bugün ON’da hayata geçirmenin heyacanı ile buradayız."



Adres: Beybi Giz Plaza, Dereboyu Caddesi, Meydan Sokak, No:1/1, Maslak.

Telefon: 212 8066924


GYM MASLAK

Bir spor ve yaşam merkezi olarak tasarlanan GYMMASLAK'ta pilates, indoor cycling, zumba, personal training ve sauna gibi seçenekler bulunuyor. GYMMASLAK, Orjin Maslak'ın içinde.

Non stop spinning 🚴🏼 with @emrahsirkecioglu #gymlife #cycling #cycle #fitness #spinner #stanga @gymbebek

GYMMASLAK (@gymmaslak)'in paylaştığı bir gönderi ()



Adres: Eski Büyükdere Caddesi, Orjin Maslak İş Merkezi, No:27, K:-2 Maslak, Sarıyer / İstanbul.

Telefon: 212 345 62 62



MACFit 42 MASLAK


MACFit 42 Maslak; MAC Academy sertifikalı, profesyonel bir ekibin yönlendirmeleriyle spor yapma imkanı sunuyor. MACFit 42 Maslak'ta farklı ihtiyaç ve beklentilere göre planlanmış grup dersleri var. MACFit "Amacın ister kilo vermek olsun, ister sıkılaşmak veya arkadaşlarınla birlikte egzersiz yapmak, sana uygun bir stüdyo dersimiz mutlaka var." diyor.



Adres: 42 Maslak, Satış ofisi tarafındaki 4. ofis binası, sağdaki asansörler ile 2. kat.


LOVEFIT MASLAK 1453

0 comments:

Yorum Gönder