10 Nisan 2020 Cuma

Maslak'ta eve kahve siparişi nasıl verilir?



Koronavirüs nedeniyle herkes evlerde, karantina devam ediyor. #Evdekal çağrısını biz de yineleyelim çünkü evde olmak en sağlıklı çözüm şu anda. Peki bu sosyal mesafemizi koruduğumuz, en sevdiğimiz kahvecilerin kapalı olduğu günlerde iyi kahveye nasıl ulaşacağız? Özellikle Maslak'ta yaşayanların birçok kaliteli kahve zincirine ulaşımı vardı, şimdi ne olacak? İşte Maslak'taki evinizde demlemek üzere internetten kahve sipariş edebileceğiniz yerler...

BOXX COFFEE

"Evde kal, kahvesiz kalma" diyen Boxx Coffee kargo ücreti de almıyor. Kargo gelene kadar kahve demlemeyi mutlaka öğrenin!



KRONOTROP

İyi kahve denilince akla gelen zincirlerden biri de Kronotrop ve güzel haber online sipariş verebiliyorsunuz. Evde demlemek size kalmış!




PETRA ROASTING CO.



Taze kavrulmuş kahveleri eve gönderen Petra, 129 TL ve üzerine kargo ücreti istemiyor. Ruanda, Kolombiya, Brezilya ve daha fazla kahve çekirdeği Petra'da mevcut.

RAWSTERS COFFEE

42 Maslak'taki şubesiyle Maslak'ın damağında güzel bir tat bırakan Rawsters evlere kahveyi ana markası Kafeingo ile dağıtıyor.




3RD ADDRESS COFFEE

AppStore ve GooglePlay'den indirilen uygulama ile kahvenizi sipariş edip online ödeyebiliyorsunuz. "Temassız teslim" olduğu belirtiliyor.



3. Address Coffee'de Guatemala, Costa Rica, Colombia ve Nicaragua kahve çekirdeklerinden oluşan bir karışım sayesinde her yudumda yumuşak içimli, kakao ve baharatlı bir lezzet alırsınız.

DİĞER KAHVECİLER

ESPRESSO LAB MASLAK

0 comments:

Yorum Gönder